vuoroasumisen määrääminen

Täällä voit keskustella lapsen huollosta, esimerkiksi yksin- tai yhteishuoltajuuteen liittyvistä asioista, lähi- tai etävanhemmuudesta, vuoroasumisesta.
SeppoH
Viestit: 5
Liittynyt: 17 Syys 2020, 19:05

vuoroasumisen määrääminen

Viesti Kirjoittaja SeppoH »

Tämä voisi kuulua tuonne oikeudenkäynti -osastoonkin, mutta onko kellään kokemuksia vuoroasumisen määräämisestä / määrämättä jättämisestä oikeudessa? Millaisia perusteita asiassa on ollut? Tuo olisi oma tavoitteeni, mutta asia on sen verran uusi (lakiahan uudistettiin vasta hiljattain), että en ole oikein mistään lötänyt tietoa miten yleistä sen määrääminen on oikeudessa. Poikani on 9-vuotias, ja nyt olen ollut perinteisenä viikonloppuisänä joka toinen viikonloppu ja sitten lomilla pidempiä aikoja viikon jaksoissa.
Anna82
Viestit: 1
Liittynyt: 20 Syys 2020, 15:58

Re: vuoroasumisen määrääminen

Viesti Kirjoittaja Anna82 »

Hei,

Minulla ei ole kokemusta vuoroasumisesta, vielä. Meillä ex-mieheni kanssa tapaamiset ovat olleet suunnilleen samalla tavalla kuin teillä (meillä pojat 6 ja 8 v.). Miehelläni on paljon työmatkustamista, mutta olemme ajatelleet että voisimme siirtyä vuoroasumiseen ehkä parin vuoden päästä. Tähän asti on menty ihan keskenään sopimalla ilman lastenvalvojia ja oikeudenkäyntejä.
Anna
Vastaa Viestiin